Wie zijn wij

Wij zijn een groep van enthousiaste Triumph TR rijders die zoveel mogelijk plezier van hun auto willen hebben. Voor ons betekent dat een ongedwongen samenzijn en zoveel mogelijk rijden met onze TR. We zetten dan ook regelmatig ritten uit en organiseren regelmatig themadagen en praatavonden.
Vieze vingers en beschadigde handen van het sleutelen zijn ons zeker niet vreemd.
We zijn geen vereniging maar een groep mensen die geheel vrijblijvend zonder officiële regels en statuten onze hobby beoefenen.
Hebt u, bij voorkeur, een TR en hebt u met uw hobby dezelfde doelstelling voor ogen, dan kunt u zich bij ons aanmelden zodat u in de e-mail briefing komt met onze activiteiten.                                                            logo1-jpg

Wij hebben een nauw samenwerkingsverband  met de TR Club Holland en TR Club Holland regio Limburg (regio 7). U zult dan ook regelmatig een reisverslag van onze groep in het clubblad TRaffic vinden.                                  trch-logo-regio-limburg

Iedere tweede vrijdag van de maand is er een club bijeenkomst aanvang 20.00 uur.
Deze vind plaats op het volgende adres:

Café bie Alois
Oude Rijksweg Noord 21
6114 Susteren

tel 046 449 3150

 

 

Wij hopen jullie daar te begroeten om informatie uit te wisselen TR technische zaken te bespreken maar bovenal een gezellig samenzijn te hebben.

 met vriendelijke groeten van het TRVC team:

Ron Palmen: chairman

Paul Bastiaens: administration and financial control

Peter van Nieuwenhoven technical support

Rien Segers TRVC site