Koningsdag-rit 2021

      Geen reacties op Koningsdag-rit 2021

De corona perikelen hielden steeds aan, maar toch verleidde de mooie weersvoorspellingen en de vooruitzichten op een gezellige dag Peter en Marianne van Nieuwenhoven om toch de koningsdag-rit te organiseren.
De oproep liet zien dat veel van onze clubleden wel een uitje konden gebruiken.
Maar liefst 28 equipes hadden zich ingeschreven dit ondanks de beperkingen van geen terrasbezoeken, geen restaurant bezoeken en geen pilsje aan de bar.
Alles was weer top geregeld. Samenkomst met take a way koffie en vlaai bij Huyskamer en Daastjeshoeve in Nederweert.
September 2020 was onze laatste TR club rit en veel clubleden hadden elkaar een lange tijd niet gezien. Vele ellenbogen worden er dan ook uitgedeeld. Immers afstand houden een geen handen schudden was nog altijd het corona protocol.
Om bij de take a way koffiegelegenheden onderweg geen opstoppingen te veroorzaken werd er gestart met 2 minuten tussenpozen tussen elke auto.
Peter en Marianne hadden een route uitgezet die ze de “Groote-Heide Peel route” hebben genoemd. Lengte van de route 130km door Noord Limburg en Noord Brabant.
Een mooie route met onderweg diverse take a way gelegenheden en voor de sportievelingen onder ons een wandelroute in natuurgebied de Grote Peel en wandelen over de Strabrechtse Heide.
Onderweg een heuse take a way lunch met doggy bag .
Peter Marianne top geregeld bedankt voor de voortreffelijke organisatie.