Wild-rit 2022

      Geen reacties op Wild-rit 2022

Op zondag 30 oktober was alweer onze laatste rit voor 2022. Deze inmiddels traditionele Wild-rit werd ditmaal georganiseerd door René en Bernardina Hilverda. 

 De samenkomst en ontvangst was bij Hotel-Restaurant Vijlerhof in Vijlen. Hier werden we getrakteerd op koffie/thee met luxe Limburgse vlaai; Na de koffie vertrokken voor de route van ca. 205 km die vanuit Zuid-Limburg via België  de Duitse Eifel in ging.

De route ging door idyllische dorpjes in België en de Eifel en had voor de liefhebber (de meesten onder ons) veel mooie en heerlijke wegen met rijkelijk wat bochtenwerk en flinke hellingen met aardige stijgingspercentages. Kortom: volop genieten. Voor een koffiepauze werd er gestopt in Simonskall.

René en Bernardina hadden de lunch in een gezellig Wirtshaus geregeld. Een echt Eifeler Fachwerkhaus waar de Wirtsfrau aller aardigst was en ons allen verwende met Eifeler specialiteiten.

Na de nodige mooie kilometers door het kleurige Eifeler herfstlandschap kwamen we weer bij het startpunt en nu het eindpunt bij Hotel-Restaurant Vijlerhof. Hier werd nog gezellig na gekeuveld over het verloop van de dag onder het genot van een lekker drankje in afwachting van de wildmaaltijd. Een top drie gangen menu met als hoofdgerecht “Reebiefstuk uit het Vijlenerbos”.

Een top dag;  alles goed georganiseerd met dank een René en Bernardina.