Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

      Geen reacties op Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Op zaterdag 28 januari vond de onze jaarvergadering plaats in het historisch wijnhuis Thiessen in Maastricht. in de historisch wijnkelders, die dateren van de 14e eeuw, werd een wijnproeverij gecombineerd met het bespreken van de activiteiten gedaan in 2022 en de planning besproken voor de activiteiten 2023. Dit natuurlijk onder het genot van een drankje en hapje. Tijdens het borrelen werd er een film vertoond van de Meet en Greet van het afgelopen jaar en van een BBQ rit in 2019. Een dia show van ritten en bijeenkomsten vanaf 2003 tot nu 2023 gaf een mooi overzicht van onze activiteiten van afgelopen 20 jaar. Het was een gezellige avond in een imposante omgeving zie hiervoor de foto impressie. De agenda 2023 is beschikbaar op de pagina agenda.