Praatavond 8 maart met presentatie over de auto ontsteking

Voor de maand maart vond de maandelijkse praatavond niet plaats in Susteren maar in Gasterie de Knip in Wessem. Op die vrijdag 8 maart werd we onze maandelijkse praatavond opgeluisterd met een presentatie over de ontsteking in de auto. Han Misdom van de Volvo club regio zuid was bereid om zijn presentatie voor onze TR clubleden te geven. Han gaf een gedegen presentatie en het een en ander werd werd ondersteund door zijn meegebrachte proefopstellingen. Alle aspecten en onderdelen van het ontstekingsmechanisme werden duidelijk en goed behandeld. Storing onderzoek, onderhoud een afstelling methodes waren welkome onderwerpen. Ook de onderzoekingen en metingen die Han in het verleden heeft uitgevoerd werden toegelicht. De voor en nadelen van elektronisch ontstekingen werden middels meetgegevens, tabellen en grafieken ons duidelijk gemaakt. Onder het genot van diverse pilsjes werd er nog lang nagepraat over de presentatie.

Het was een leuke en leerzame avond, waarvoor dank aan Han Misdom.