BBQ rit 16 juli 2023

      Geen reacties op BBQ rit 16 juli 2023

Op zondag 16 juli was de BBQ rit gepland. Deze rit was  georganiseerd door Hen en Lia samen met Tim en Nicole.

We verzamelden om 9.00 uur bij Hen en Lia in Grevenbicht die hun tuin beschikbaar hadden gesteld voor dit evenement. Hier werden we verzorgd met een lekker kopje koffie of thee en met een stuk vlaai.

Na weer bij gekletst te zijn, starten we om 9.30 uur met de rit. Hen en Tim hadden veel moeite gedaan om een mooie rit uit te zetten. Dit was een molen-rit geworden. Een rit van 158 km langs diverse molens in Belgisch Limburg en midden Limburg. De molens die we passeerden zijn in werkende staat of in ruste. We passeerden diverse type molens, aangedreven door wind, water of mechanisch. Enkele waren geopend om bezichtigd te worden of bezocht te worden voor een pauze met versnapering.

Rond 17.00 uur werden we weer verwacht in Grevenbicht waar een heerlijke geheel verzorgde BBQ klaar stond. Een geslaagde gezellig middag.

 Lia,  Hen,  Tim en Nicole bedankt voor de organisatie.

Voor een foto pressie kijk even in ons foto album. Door de vele foto’s zijn er twee pagina’s gemaakt . Foto’s van Ron Palmen en een selectie van de foto’s gemaakt door Jean Steins.