Koningsdag-rit 21 april 2024

      Geen reacties op Koningsdag-rit 21 april 2024

Vooruitlopend op de officiële Koningsdag vond de TRCH/TRVC koningsdagrit plaats op zondag 21 april. Zeventien equipes hadden ingeschreven voor deze rit. Onder een bepaald niet al te strakke blauwe hemel en een koude Noorderwind verzamelden we ons bij Kasteel Elsloo aan de Maasberg in Elsloo. Binnen stond de warme koffie met vlaai klaar en werd er druk bij gepraat.

Dennis en Marco hadden een routeboek gemaakt, de route had de toepasselijk naam “via Koningsbosch door Koningslust naar Kronenberg”. Tevens was er nog een koninklijke verrassing voorzien in de vorm van een oranje zonneklep, de feestelijk stemming zat er gelijk in.

De rit was ongeveer 120 km en voerde via de mooie weggetjes en locaties door ons Limburgs landschap. Na Koningsbosch even door Waldfreucht en door Duitse grensgebied. Bij Posterholt weer Nederland in, richting de lunchlocatie die voorzien was in de omgeving van Vlodrop. Na de lunch door Roermond en de Maas oversteken richting Horn/Beegden. Vervolgens door het Maas-dal naar Neer de Peel en Maas regio richting Koningslust, Helenaveen en naar Grand Café 1466 in Kronenberg. In het Grand Café hebben onder het genot van een drankje nog nagekaart en teruggekeken op een mooie en goed georganiseerde rit.

Waarvoor dank aan Dennis, Linda, Marco en Doreen.

voor een fotoimpressie bezoek onze foto album pagina.